Tokio - Wereldstad van de Japanse cultuur

Mijn wensenlijstje

Akihabara wordt ook wel 'Electric Town' genoemd.

Dit is dé plek om te zoeken naar de laatste snufjes op het gebied van laptops, e-readers, ldc-televisies en. met name, accesoires. Veel er van halen Nederland niet eens. En dat is niet omdat ze zo slecht zijn.

De beroemde Tsukiji Fish Market bekijk ik met een dubbel gevoel. Het is heerlijk om al die soorten vissen vers te proeven, maar hoe zit het met de duurzame visserij? Daar wil ik wat dieper in duiken.

Sushi en sashimi zijn nergens zo lekker als in Japan zelf. Dat moet je proeven, en dan met name de varianten die wij in Nederland niet kennen. Bijvoorbeeld sushi van rauwe kip.

De Japanners zijn enorm creatief. Je kunt hier op talloze bijzondere manieren overnachten. zoals in een extreem kleine kubus. Desondanks is het wel uitnodigend.

Deel

Partners van Droomplekken.nl

Wil jij na het lezen van alle tips graag op reis? Daarom werk ik nu op Droomplekken.nl samen met de beste reisorganisaties. Kijk maar.


Personal Touch Travel reisadviseurs
Neem contact op met één van ruim 100 ervaren reisadviseurs. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen. En zeg maar dat je via Droomplekken.nl komt...

postcode

 

Skyscanner
Vind je ideale en goedkope vliegticket voor je volgende reis. Eenvoudig, voordelig en snel.

Meer info over partners

Deel

Droomplekken nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met de gratis nieuwsbrief.

Meer over deze droomplek

Tokio - Wereldstad van de Japanse cultuur

Tokio - Wereldstad van de Japanse cultuur

Ontdek de 21 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Zie de beroemde mode-jongeren. Struin rond op de Tsukiji Fish Market en eet verse sushi of sashimi. En wuif naar de keizer.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.