Phang Nga-baai - Idyllische kalksteenrotsen in azuurblauwe zee

Doen!

Vind hier alle tips voor een bezoek aan Krabi, Koh Phi Phi, Koh Yao en veel meer eilanden.

2. Ga kajakken in de grotten van het nationaal park

Een kanotocht door de rotsen van Phang Gna.
Corno van den Berg
Dit is de meest populaire activiteit in de gehele baai. En hij is eigenlijk niet te missen. Op je gemak langs de steile kalksteenrotsen peddelen, door extreem smalle ruimtes kajakken (of eigenlijk friemelen), in rustieke binnenbaaitjes uit komen en genieten van de rust en ruimte.

Maar..... omdat er erg weinig toegankelijke grotten en binnenzeeën zijn kan het hier erg druk worden. De enige manier om dit te voorkomen is om een eigen boot te hebben (voor het vervoer) en zodra het getij het toelaat op pad te gaan. Dan ben je de grote boten met tientallen toeristen (en kajaks) voor en zie je Phang Nga zoals het hoort.

Vraag tevens naar een goede plek voor een lunch op een verlaten strand. Iets wat in het hoogseizoen (december en januari) lastig kan zijn, maar wie weet heb je geluk. En zo erg is het niet als je dit soort mooie plekken moet delen met andere genieters.

Deel

Meer over deze droomplek

Phang Nga-baai - Idyllische kalksteenrotsen in azuurblauwe zee

Phang Nga-baai - Idyllische kalksteenrotsen in azuurblauwe zee

Ontdek de 22 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Zwem, kano, snorkel of duik tussen het vreemde rotslandschap. Zoek verlaten strandjes. Ontdek beroemde plekken waar James Bond en Leonardo diCaprio liepen.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.