Phang Nga-baai - Idyllische kalksteenrotsen in azuurblauwe zee

Doen!

Vind hier alle tips voor een bezoek aan Krabi, Koh Phi Phi, Koh Yao en veel meer eilanden.

7. Ontdek James Bond-eiland

Het beroemde James Bond-eiland.
Corno van den Berg
De pistoolscene tussen Roger Moore (James Bond) en Christopher Lee op het strand kun je je misschien nog wel herinneren. Al stamt de film 'The Man with the Golden Gun' al uit 1974. De ondergrondse basis uit de film is natuurlijk niet echt, maar regisseur Guy Hamilton heeft niet voor niets voor deze bijzondere plek in de Phang Nga Bay gekozen.

Met een bijzondere rots, die inmiddels wereldberoemd is. Sindsdien is er een stormloop van fans, en elke andere toerist. Het strand staat inmiddels vol met souvenirstalletjes, maar op het pad er naar toe kun je nog aardige foto's schieten tussen de bomen en struiken. En voel je je bijna een geheim agent. Maar… het is er altijd druk. Zorg dat je hier vroeg in de ochtend bent, anders wordt het te druk met toeristen.

En is het licht voor foto's ook niet echt goed meer. Een andere optie is tegen het vallen van de avond te arriveren. En probeer eens een andere foto te maken dan de meeste toeristen doen. Langs het wandelpad naar het strand heb je diverse mogelijkheden om door het bladerdak heen te fotograferen. Wat hele andere foto's oplevert.

Deel

Meer over deze droomplek

Phang Nga-baai - Idyllische kalksteenrotsen in azuurblauwe zee

Phang Nga-baai - Idyllische kalksteenrotsen in azuurblauwe zee

Ontdek de 22 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Zwem, kano, snorkel of duik tussen het vreemde rotslandschap. Zoek verlaten strandjes. Ontdek beroemde plekken waar James Bond en Leonardo diCaprio liepen.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.