Sint Maarten - Caribische mix van Nederland en Frankrijk

Gaan!

Beste tijd:
Het hoogseizoen is van eind oktober tot eind maart, oftewel onze winter. Veel hotels zitten dan vol, wees er dus op tijd bij.

De temperatuur is dan gemiddeld boven de dertig graden.

Van juni tot en met eind september geld hier: 'hurricane season'. Met name in de maanden augustus en september heb je kans op korte, maar stevige buien met soms hevige wind.

De temperatuur is dan rond de dertig graden.


Let op!
Door de felle zon verbrand je hier extreem snel, bijvoorbeeld ook bij het snorkelen of kajakken. Smeer je goed in of leg bijvoorbeeld een handdoek over je voeten bij het kajakken en snorkel met een T-shirt aan.

Hoe kom ik er?
Vanuit Nederland zijn er directe vluchten naar Sint Maarten. De terugvlucht gaat meestal in combinatie met Curaçao of Bonaire, maar kan ook bijvoorbeeld via Parijs. Vraag vooraf naar de kortste en goedkoopste vluchten.


Ook is het mogelijk vanuit omliggende eilanden naar Sint Maarten te reizen, zoals bijvoorbeeld Anguilla, Saba en St. Barth. Er gaan zowel veerboten als vliegtuigen naar de diverse omliggende eilanden. Maar soms ook alleen boten, waaronder zeilboten.

Sint Maarten op de kaart

Meer over deze droomplek

Sint Maarten - Caribische mix van Nederland en Frankrijk

Sint Maarten - Caribische mix van Nederland en Frankrijk

Ontdek de 15 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Verken het warme water van Sint Maarten: zwemmend, snorkelend, kajakkend of duikend. Hang aan een touw in de weelderige bossen en eet verse vis.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.