Adéliepinguïn

engels: adelie penguin latijn: pygoscelis adeliae
Adéliepinguïn

Talrijkste en meest verbreide pinguïnsoort

Langs de kust van continentaal Antarctica en de antarctische eilanden leven zo'n vijftien miljoen Adéliepinguïns. Ze zijn herkenbaar aan de grote zwarte kop, de zwarte kin, de zwarte rug en de witte buik. Ze worden zo’n 70 centimeter lang en eten voornamelijk krill.

Beste plek om te zien

  • Antarctica - Unieke dierentuin in een koelkast

    Antarctica - Unieke dierentuin in een koelkast

    Kies de juiste cruise. Zie de jaarlijkse trek van de keizerspinguïns. Kajak tussen de vele dieren. En ontdek de vreemde 'megaherbs'.

    Droomplek Antarctica

    • 25%
    • 50%
    • 75%
    • 100%

    Kans: 75-100% op deze Droomplek te zien

VIND Dieren OP ALFABET

Deel

Droomplekken nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met de gratis nieuwsbrief.

loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.