Berlijn - Hip openluchtmuseum

Doen!

Hieronder vind je allerlei tips voor je bezoek aan Berlijn. Met bekende en onbekende dingen die je in de Duitse hoofdstad kunt doen.

4. Volg een gratis rondleiding door de stad

Op de Brandenburger Tor staat een strijdwagen met twee wielen en vier paarden.
Gertrud K.
Berlijn kun je zelf ontdekken, maar het is typisch een stad die door extra informatie meer begint te leven bij een bezoeker. En er zijn gratis rondleidingen te volgen, waaronder de inmiddels beroemde van Sandemans New Europe.

Tijdens de rondleiding met en gids loop je langs alle hoogtepunten van de stad en krijg je veel uitleg over de historie, maar ook over het huidige leven in de stad. En je mag natuurlijk vragen stellen.

Het concept van deze tours is simpel: de rondleiding van meerdere uren is absoluut gratis. En wie tevreden is mag een fooi achter laten. Omdat klanten over het algemeen erg tevreden zijn geven ze en forse fooi. Je online opgeven voor deze rondleidingen is mogelijk. Overigens zijn er ook betaalde rondleidingen. Kijk zelf maar.

Deel

Meer over deze droomplek

Berlijn - Hip openluchtmuseum

Berlijn - Hip openluchtmuseum

Ontdek de 27 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Dineer op het dak van de Rijksdag. Zwem in het Badeschiff. Kijk Nefertiti in de ogen. Of rij in een Trabant door de stad.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.