Dubai - Grensverleggend menselijk kunnen

Gaan!

Beste tijd:
Dubai kan het gehele jaar worden bezocht, en bijna alle attracties zijn het gehele jaar te bezoeken. Maar de temperaturen zijn het koelst van eind september tot eind april. Dan is het meestal zo'n 20 tot 25 graden overdag en 's nachts rond de 10 graden.

Van mei tot en met september kan de temperatuur in de stad 40 graden worden, met uitschieters naar boven…  In de woestijn kan het dan nog warmer worden.


Daarnaast is er een grote kans dat de lucht klam aanvoelt, wat het minder prettig maakt.

Let op!
Wees voorbereid op de warmte en plan je dagen goed, zodat je optimaal gebruik maakt van je bezoek. Ga bijvoorbeeld winkelen in de diverse winkelcentra op het heetst van de dag en maak de diverse tochtjes op het water vroeg in de ochtend of in de namiddag.


Hoe kom ik er?
Dubai wordt door toeristen vooral bereikt via twee internationale luchthavens, Dubai International Airport en Sharjah International Airport in het naastgelegen emiraat Sharjah. Vanuit Nederland zijn er talrijke directe vluchten naar Dubai. De vlucht duurt ongeveer 6 uur.

Verder lezen:

Dubai op de kaart

Meer over deze droomplek

Dubai - Grensverleggend menselijk kunnen

Dubai - Grensverleggend menselijk kunnen

Ontdek de 20 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Ontdek grensverleggende architectuur. Zie de 'palmeilanden' in zee groeien. Ski bij 35 graden. Verken de woestijn. En bezoek een souk.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.