Droomplekken.nl gaat internationaal; Engelse website in 2014

31 december 2013 Corno van den Berg

Op 2 december bestond mijn website Droomplekken.nl vier jaar. Mede dankzij jullie is de website in die tijd uitgegroeid tot één van de populairste reiswebsites van Nederland. En heeft hij diverse prijzen gewonnen. Hoog tijd om de vleugels uit te slaan: In het januari volgt mijn Engelse variant.

Na honderden fraaie reizen over de gehele wereld wilde ik graag mijn ervaringen, tips en foto's delen. En de leukste nieuwtjes en video's die ik tegen kwam. Dus startte ik Droomplekken.nl. Dagelijks bezoeken zo'n 4.000 tot 5.000 mensen de site. Droomplekken.nl werd dit jaar winnaar van de Travvies-award voor Beste Reisportal en Nieuws in Nederland. Eerder won ik al de Caribbean Writer Award met de Droomplek Sint Maarten op de site.

De afgelopen maanden kreeg ik tientallen keren de vraag of er ook een Engelse versie van is. Waarop ik altijd 'nee' moest antwoorden. Maar ik begon al wel na te denken hoe ik het dan zou willen hebben. En nu is het dan bijna zover. De naam heb ik al. Het wordt AmazingPlaces.com

 

Zoals je hierboven kunt zien is de Facebookpagina van AmazingPlaces.com al live. Dit soort posts kun je verwachten als je de pagina liked. En, Droomplekken.nl blijft natuurlijk gewoon bestaan, ook de Facebookpagina die een eigen gezicht houdt. Wil je alvast kijken wat je allemaal kunt verwachten op Amazing Places? Ook kun je tips voor bestemmingen of artikelen geven!


Op de hoogte blijven?
Ga vast kijken op Facebook.

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!