Droomplekken.nl voor 3e keer genomineerd voor Travvie

22 juni 2012 Corno van den Berg

Droomplekken.nl is opnieuw genomineerd voor een Travvie. Bij deze verkiezing worden de beste reiswebsites uit binnen- en buitenland gekozen. Droomplekken.nl eindigde vorig jaar derde in de categorie Blogs & Portals, net als in 2010. En dit jaar? Stem mee!

 

Droomplekken.nl in de prijzen

Zowel in 2010 als 2011 viel Droomplekken.nl in de prijzen bij de jaarlijks terugkerende Travvies. Beide keren werd een derde plaats behaald in de zware categorie Blogs & Portals. Niet gek voor een site die pas sinds december 2009 live is. En Droomplekken.nl is opnieuw genomineerd, in dezelfde categorie. Zit er dit jaar een hogere positie in? Dat hangt af van jouw hulp....

 

Over de Travvies Website Award

De Travvies zijn de enige Nederlandstalige website-awards in de reisbranche, waarbij verder gekeken wordt dan enkel 'de bekende namen'. Hij is de afgelopen twee jaar georganiseerd door de Nederlandstalige reiswebsite StedenTripper.com. Gebruikers kunnen de beste reiswebsites uit binnen- en buitenland gekozen. Vorig jaar gaven ruim 21.000 bezoekers hun stem. In tien categorieën dingen 135 websites naar één van de felbegeerde Travvies.

Stem mee!

Alle genomineerde websites zijn te vinden op http://www.travvies.com. En nu? Stem mee! Je kunt tot en met 29 juni stemmen op alle genomineerden voor een Travvie. Je kunt in elke categorie een stem uitbrengen. En misschien vind je nog wat leuke nieuwe reiswebsites.

Deel

Corno is nu op reis

Sri Lanka Een rondreis langs bekende en onbekende plekken.
Bekijk en reageer op mijn verslag

Mijn reisagenda