Foto's: Emirates met Airbus A380 naar Schiphol

1 augustus 2012 Corno van den Berg

Het grootste passagiersvliegtuig ter wereld landde vandaag voor het eerst op Schiphol. Het immense vliegtuig van Emirates heeft een spa, echte bedden en ook veel moderne snufjes in de economy-class. Een kennismaking in foto's.

 

Foto-impressie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 1 augustus 2012

Emirates, de vliegtuigmaatschappij van Dubai, vliegt sinds vandaag met een spiksplinternieuwe Airbus A380 van en naar Amsterdam. Het grootste passagiersvliegtuig ter wereld zal dagelijks gaan vliegen tussen Dubai en Amsterdam. De Airbus vervangt de Boeing 777, waarmee de maatschappij sinds 2010 vliegt op deze route.

Op de vlucht naar Amsterdam kun je kiezen uit 427 economy-stoelen, bijna 70 ruime stoelen in de businessclass (die zijn uitgerust met echte bedden) en 14 'first class' privésuites. Business- en first classpassagiers kunnen daarnaast ook een een spa en de lounge gebruiken. Voor economy-passagiers dus niet. Bijzonder is ook dat je in de vliegtuigen kunt internetten.

De foto's zijn weliswaar gemaakt voor marketingdoeleinden en dus lijken ze wat 'gemaakt'. Maar het geeft wel een goed beeld van hoe het er aan boord uit ziet. Met grote schermen voor de entertainment, veel ruimte en internet onderweg wordt een vlucht weer ietsje comfortabeler.

 

Meer weten?

Lees dan verder op Emirates.com.

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!