Frozen Planet in Concert: Spektakel in de Ziggo Dome

15 februari 2013 Corno van den Berg

De beelden van Frozen Planet zijn al indrukwekkend, maar met muziek krijgt het nog extra kracht. En dan nog wel muziek van Het Gelders Orkest, dat onder leiding staat van de prijswinnende componist en dirigent George Fenton. De Brit heeft de muziek zelf gecomponeerd.

 


De concerten zijn nu al succesvol. Het eerste concert op zaterdagavond 13 april om 20.00 uur is zo goed als uitverkocht. Daarom is er een extra concert ingelast. Dat vindt op dezelfde dag plaats, maar dan om 15.00 uur 's middags. De kaartverkoop voor de extra show is inmiddels van start gegaan.

Talloze Droomplekken
De alom bejubelde serie Frozen Planet werd in 2011 voor het eerst op de Nederlandse televisie uitgezonden. Elke aflevering keken er bijna 2 miljoen mensen naar. Er komen talloze Droomplekken voor in de serie, zoals Churchill, Groenland, South-Georgia, Falklandeilanden en natuurlijk Antarctica.

Ontdek de dieren
Wil je meer weten over de dieren uit de serie? Bekijk dan de dierenpagina's van:
IJsbeer, orka, zeeluipaard, adéliepinguïn, ezelspinguïn, keizerspinguïn, kinbandpinguïn, koningspinguïn, macaronipinguïn, magelhaenpinguïn en rotsspringer.

Wil je dit in het echt zien? Bekijk dan mijn avonturen op de 20-daagse reis naar Antarctica.

 

Kaartjes?
Kijk op de website van Ziggo Dome.

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!