Geef jouw ultieme Zuid-Afrika tip door en win een reis!

27 maart 2015 Corno van den Berg -Gesponsord-

Zuid-Afrika: Inmiddels ben ik er zo'n 20 keer geweest. Keer op keer word ik verrast door de diversiteit. En, ik pak zo weer mijn spullen om te gaan. Dus toen ik werd gevraagd om mijn Droomplekken te geven twijfelde ik niet. Nu is de beurt aan jullie! Geef je Droomplek, of 'jouw juweeltje', door en maak kans op een unieke prijs.

Reizigers weten het vaak het best. En hun tips zijn vaak goud waard. Daarom roept het verkeersbureau van Zuid-Afrika (South African Tourism) reizigers op die al eens in Zuid-Afrika zijn geweest om zijn of haar verborgen juweeltje in te sturen.

Mijn inzendingen:
Dit zijn mijn inzendingen naar aanleiding van mijn twee reizen van vorig jaar. Ik ging op zoek naar de Onbekende kant van Zuid-Afrika.

Dit is de te winnen prijs:
Win twee vliegtickets naar Zuid-Afrika en drie overnachtingen in een Luxe & Beyond lodge in het beroemde Phinda Private Game Reserve t.w.v. maar liefst € 4.800,-. En, jouw tip krijgt een plaats in de Tripplanner op MijnZuidAfrika.nl, waar reizigers inspiratie kunnen opdoen. Ben je nog niet in Zuid-Afrika geweest? Dan kun je ook meedoen door aan te geven waar je zelf graag nog heen zou willen. Alle deelnemers maken kans op de reis naar Zuid-Afrika! En geloof me, dan maak je nog eens een unieke belevenis mee!

Zo doe je mee:
Ga naar MijnZuidAfrika.nl en geef daar je tip inclusief een of meerdere foto's. Succes! En wie weet kom ik je tegen in Zuid-Afrika!

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!