Hilarische advertenties van het slechtste hotel ter wereld

16 november 2012 Corno van den Berg

Volgens bezoekers is het hotel Hans Brinker in Amsterdam het slechtste hotel ter wereld. Dus iedereen zou er het liefst weg blijven, maar niets is minder waar. Het hotel is hot onder jongeren, die graag een nachtje willen 'survivallen'. En het management springt daar nu ludiek op in met diverse advertentiecampagnes.

Logischerwijs moet het Hans Brinker hotel het niet hebben van reviews op ratingwebsites zoals TripAdvisor. Dan maar van je zwakte je kracht maken, zo blijkt uit de advertenties die de slechte kwaliteit juist benadrukken. Het opvallendst zijn de mugshots van nette jongeren bij check-in en hun verfomfaaide uiterlijk bij het uitchecken. Maar ook slogans als 'We zijn een kei in het verliezen van jouw bagage' en 'Nu met bedden op elke kamer' spreken tot de verbeelding onder de toeristen. Mocht je hier willen slapen, dan kost het je 20 euro per nacht. Je krijgt er wel een bijzondere ervaring voor terug.

De advertenties:

 

 

 

 

 

Meer info:

Durf te kijken: HansBrinker.com

 

Volg Droomplekken.nl

Droomplekken geeft de beste reistips, nieuwtjes voor reizigers en veel meer... Ben jij een echte reiziger? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets meer mist!

 

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!