Kado's: De beste reizen gadgets voor 2015

17 december 2014 Corno van den Berg

Op zoek naar een leuk kado voor jezelf? Of voor een andere reiziger? Dan heb ik hier wat tips voor je. Om unieke reizen te maken, je reizen beter vast te leggen en om je herinneringen levend te houden en meer. Heb ik iets gemist, laat maar horen!


Waka Waka Power+: Zonlicht als zaklamp en oplader

Dit unieke Nederlands product bestaat al enkele jaren. En ze worden steeds beter. De WakaWaka Light is de meest efficiënte solar-lamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 80 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht. Ideaal voor op reis. En, als je er één koopt krijgt ook iemand in een ontwikkelingsland er ook een. Met de Power+ kun je ook goed je mobiele telefoon op reis opladen.
Prijs: vanaf € 29,- en 69,- (Power+)
Kopen: Waka-Waka.com

 

AirPart: Coole luchthaven muurdecoraties

Herkenbaar toch? Deze decoraties voor aan de muur lijken zo van een luchthaven te komen. Ideaal om je laatste reizen op aan te geven of gewoon mooi. Er is veel keuze.
Prijs: vanaf € 39,95
Kopen: Airpart.nl

DJI Phantom 2: De drone voor de beste video's

De video's van drones kennen we inmiddels allemaal. En wil je unieke beelden maken, dan is een drone op reis erg handig. En met deze drone kun je volledig gestabiliseerd vliegen, filmen en fotograferen. Dit is de alles-in-één-oplossing voor de liefhebber. Je kunt hem aansluiten op je smartphone en zo zien wat je filmt.
Prijs: € 1129,- en € 899,- (eerdere versie)
Kopen: v-nix.nl

Gaus Wheel: Skiën op straat

Skiënd over straat! Met de Gaus Wheel kun snelle bochten maken met een grotere stabiliteit. Het unieke wiel is wijder en hoger, waardoor deze versie een ultieme manier is om bijvoorbeeld een stad te verkennen. Zie je je al gaan?
Prijs: € 99,-
Kopen: V-nix.nl

Beschrijfbare Wereldkaart: Voor al je reizen

Een beschrijfbare wereldkaart van bijna een meter. Zodat je de landen waar je al bent geweest nog beter kunt aangeven. Er staan al talloze handige tips op, zodat je een mooi overzicht aan de muur krijgt. Past hij bij jou op de muur?
Prijs: € 19,95
Kopen: DeZwerver.nl

AMPY: Laad je telefoon op met kinetische energie

Bij Kickstarter behaalde dit project ongekend snel haar doel. Maar liefst 2500 investeerders wilden helpen dit technisch snufje op de markt te brengen. AMPY is een apparaatje dat je bij je draagt en door je kinetische energie (wandelen, shoppen of fietsen) laad hij op, zodat je eenvoudig je telefoon of een laptop kunt opladen. Je kunt nu AMPY via pre-order bestellen, in 2015 komen ze op de markt.
Prijs: vanaf € 75,-
Kopen: Getampy.com

Tentsile: Slapen in een zwevende tent

Een zwevende tent. Die je ophangt tussen bomen. Geen last meer van beestjes op de grond, vochtige slaapzakken en een ongelijke slaapplaats. De zeunieke tent heeft een polyester buitentent, daarmee is hij vooral geschikt voor de zomer, herfst en voorjaar. De Tentsile weegt slechts 6 kg en wordt binnen vijf minuten tussen de bomen opgehangen.
Prijs: vanaf € 380,-
Kopen: Tentsile.com

Bluesmart: Oplaadbare koffer die je niet kwijt raakt

Een extra stevige koffer die je telefoon oplaadt. En die je nooit meer kunt kwijt raken. De Bluesmart is in staat om je elektronica op te laden, biedt locatietracking en is via de telefoon te vergrendelen. Alles via Bluetooth. En er zitten meer leuke dingen op. Zo is het gewicht van de koffer simpel af te lezen op je smartphone en geeft deze een signaal wanneer jij en je koffer te ver uit elkaar zijn.
Prijs: vanaf € 220,-

Kopen: Bluesmart.com

Kraskaart van de wereld: Laat al je reizen zien

Deze kraskaart is al jaren populair bij wereldreizigers. Het is een landkaart waarop je krassend kunt aangeven waar je allemaal bent geweest. Misschien heb je minder gereisd dan hen, maar nu kun je wel een veel mooiere kaart kopen: de kraskaart.
Prijs: € 19,95
Kopen: DeZwerver.nl


Wil je altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief of volg alles op Facebook

 

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!