Opnieuw Hello Kitty-vliegtuig voor Eva Air

3 mei 2012 Corno van den Berg

Themavliegtuigen kennen wij nog niet echt. Maar in Taiwan vliegt inmiddels het derde Hello Kitty-vliegtuig. De maatschappij Eva Air zegt dat deze vliegtuigen een groot succes zijn. Oordeel zelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer en meer thema-vliegtuigen

Eva Air, de Taiwanese luchtvaartmaatschappij, bestaat 20 jaar. Ter ere van de verjaardag zijn drie vliegtuigen omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van Hello Kitty, een soort Nijntje van Azië. Hello Kitty is in 1973 bedacht door een Japanse ontwerper. De lieftallige poes begon als een educatieve kinderserie, maar inmiddels is Hello Kitty aan miljoenen producten verbonden.

Wie vliegt met deze vliegtuigen komt binnen in een zuurstokroze wereld, want zelfs het interieur van het vliegtuig is compleet aangepast. Bij het inchecken krijg je een roze instapkaart. En, alle versnaperingen aan boord passen er bij. Van een salade tot het fruit. De buitenkant van het toestel is volledig bedekt met Hello Kitty-tekeningen. Online kun je zien welke routes de thema-vliegtuigen nemen. Wie dit niet wil missen moet een  vlucht boeken naar Taipei of Hong Kong.

 

Meer info:

Kijk verder bij Eva Air.

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!