Speciale kortingsactie; Unieke wereldkaart met korting

10 december 2013 Corno van den Berg

De Win-Actie om een handgemaakte wereldkaart aan de muur te winnen leverde duizenden inzendingen op. Winnares Martine Oosterveen uit Scheveningen heeft haar prijs ontvangen, maar we willen alle enthousiaste deelnemers de kans te geven alsnog zo'n unieke wereldkaart te bemachtigen. Daarom krijg je maar liefst 21% korting op drie goedlopende modellen.

 

De hoofdprijs van de succesvolle Win-Actie: een unieke wereldkaart, wijn en bloemen.

,,Wauw! Dit is te gek! Ik heb net even een dansje in de woonkamer gedaan van blijdschap." Dat was de reactie van Martine Oosterveen uit Scheveningen toen ze hoorde dat zij de gelukkige winnaar van de Win-Actie was. Martine koos voor een wereldkaart uit de 'colorsserie' in een groot formaat van 2 bij 1 meter. Ze ontving haar prijs uit handen van de maker Peter Sprengers. Inclusief een flesje wijn, een bosje bloemen en koffie met gebak.

Martine met de maker van de kaarten: Peter Sprengers.

Martine is een bereisde vrouw die onder meer anderhalf jaar door Nieuw-Zeeland en Australië heeft getrokken. Ze is een vaste lezer van Droomplekken.nl en wil nog talloze andere plekken op de aarde ontdekken.

Eén van de wereldkaarten die je nu met 21% korting kunt kopen.

Speciale korting voor lezers van Droomplekken.nl

In overleg met World Home Art, de makers van de wereldkaarten, krijg jij nu 21% korting op drie goedlopende modellen. En op de rest van het assortiment 10% korting. Ga nu snel kijken op de speciale actiepagina en vul daar het woord 'geomundi' in.

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!