Ultieme droombaan: Een jaar lang gratis luxueus op vakantie

16 maart 2014 Laika Swinkels

Een heel jaar lang, ter waarde van 1 miljoen dollar, de wereld over gaan. Het klinkt als een droom, maar het kan echt jouw baan worden. Reiswebsite LTI, Luxury Travel Intelligence, zoekt een reiziger, of een koppel, om de meest exclusieve locaties te bezoeken. Het mooiste is: het wordt allemaal voor je betaald. De ultieme droombaan of niet?

Een champagnebar in Las Vegas of een overnachting in een 5-sterren slaaptrein in Japan. Het is aan jou om deze dure bestemmingen uiteindelijk te beoordelen. Wat moet je er voor doen? Meld je aan op veryfirstto.com en leg in 65 woorden uit waarom juist jij degene bent die ze zoeken. Hier zie je enkele van de locaties waar je zult verblijven. Niet slecht toch?

 

 

 

 

 

De vraag is of er geen keerzijde aan deze droombaan kleeft. Ben je halverwege je reis niet gewend aan alle luxe? Wordt de luxe je nieuwe standaard en is het misschien ook niet wat saai? Of heb jij na een paar maanden reizen nog dezelfde scherpe blik als aan het begin van de reis? Zeg het maar, wat zou jij doen?

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!