Droomplekken.nl zoekt reisfanaten

28 juni 2016 Corno van den Berg

Struin jij graag het internet af naar de mooiste plekjes op aarde? Hou jij van reizen, laat je je graag inspireren en wil je graag je ervaringen, ideeën en tips delen met anderen? Voor Droomplekken.nl ben ik op zoek naar reisfanaten die mij graag komen helpen in het inspireren en delen van de mooiste plekken, leukste festivals, de beste restaurants, enzovoort.

Ik ben op zoek naar: REISFANATEN ...

die mij komen versterken met het verder uitbouwen van het grootste reisblog van Nederland. Naast het schrijven van dagelijkse nieuwtjes, zul je meewerken aan het optuigen van een nieuw initiatief binnen Droomplekken.nl. Heb jij een aantal uur per week (minimaal 4 uur) tijd? En zin om deze taak op je te nemen? Lees dan verder.

Wat moet je kunnen?
- Logischerwijs moet je affiniteit hebben met reizen.
- Gevoel voor tekst hebben.
- Foto's kunnen bewerken in Photoshop.

Waarom zou je dit doen?
Minimaal 4 uur per week, dat klinkt leuk maar wat krijg je daar dan voor? Tijd is immers geld, toch? Een beloning in de vorm van een salaris is helaas niet mogelijk. Alle opbrengsten worden op dit moment direct weer in de doorontwikkeling van de website gestopt.

Waarom zou je het dan wél doen?
- Je reist wekelijks via het internet de hele wereld over; je kunt lekker weg dromen en schrijven.
- Je doet ervaring op in het creatief schrijven, curaten, en content management voor een van de grootste reiswebsites van Nederland.
- Je breidt je netwerk uit met heel veel leuke mensen die net als jij van reizen houden.
- Je krijgt dagelijks complimentjes van websitebezoekers en fans die heel erg blij zijn met de inspiratie die je brengt.
- Je kunt je creativiteit kwijt.
- Je leert alle ins en outs van website-ontwikkeling, het schrijven van reisartikelen, maar ook het contentmanagement van een reisblog.
- Het is een mooie ervaring voor op je cv.
- Je werkt mee aan het verdere succes van Droomplekken.nl.

Overtuigd?
Stuur mij een e-mailtje op redactie@droomplekken.nl, met je naam en contactgegevens. Ik ben vooral benieuwd waarom je mij wilt helpen dus licht dat goed toe.

Dank je wel!

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!