Video: Hierom moet je de nieuwe GoPro HERO3 hebben

18 oktober 2012 Corno van den Berg

Het merk GoPro is inmiddels bekend bij actieve reizigers. Dit handige videocameraatje begon als gimmick voor je fietstocht, je kano-avontuur of wat dan ook in de buitenlucht. Er is nu een nieuwe GoPro, de HERO3. Deze video is er mee gemaakt. Overtuigd?

 

Verschillen met de HERO2

De HERO3 zijn eigenlijk drie verschillende modellen; HERO3 Black, HERO3 Silver, HERO3 White. De grootste veranderingen zijn te vinden in de Black edition, wat ook meteen de duurste versie zal worden. De nieuwe HERO is 30% kleiner dan zijn voorgangers. Wat verder opvalt is de sterk verbeterde videokwaliteit. Het is nu mogelijk om te filmen in een 4K resolutie met 12fps en 2.7K in 24fps, wat haarfijne slow-motion video’s oplevert.

Maar de grootste verbetering is de mogelijkheid om te filmen in 1080p met 60fps, en 720p in 120fps. Daarnaast heeft de HERO3 ingebouwde Wi-Fi om eenvoudig je video's te delen of te bewerken. Je hebt dus geen Wi-Fi BacPac meer nodig zoals bij de HERO2 wel het geval is. Tot slot is de nieuwe HERO3 (alle edities) twee keer zo goed in het donker, wat bij slechte lichtomstandigheden goed te zien is. De prijzen in Europa zijn nog niet bekend.

 

Ook hebben?

Bekijk dan de officiële site van GoPro. Of check de concurrenten: Sony Action Cam en Contour.

 

Volg Droomplekken.nl

Droomplekken geeft de beste reistips, nieuwtjes voor reizigers en veel meer... Ben jij een echte reiziger? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets meer mist!

 

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!