Win een handgemaakte wereldkaart twv € 895 voor aan je muur!

12 januari 2016 Corno van den Berg

Dit jaar sta ik voor het eerst op de Vakantiebeurs met een Droomplekken.nl stand! Om dat te vieren geef ik een absoluut Collector’s Item weg! Een met de hand gemaakte wereldkaart voor aan je muur van maar liefst 2 meter breed. Ook als je niet naar de Vakantiebeurs gaat kun je toch meedoen! Wat let je?

Hoe doe je mee?

Ga naar de Facebookpagina van Droomplekken.nl! Deel deze actie met je vrienden en geef antwoord op de vraag:"Dit jaar ga ik op reis met …. en we gaan naar…" En vergeet niet om de Facebookpagina van Droomplekken.nl te liken ;-)

Wat kun je winnen?

Ik geef één geoMundi wereldkaart weg. De wereldkaart wordt met de hand gemaakt door kunstenaar Peter Sprengers van World Home Art. De geoMundi wereldkaart is gemaakt van ferro edelstaal. De te winnen wereldkaart hangt op de stand van Droomplekken in Hal 7 op stand D062! De prijs wordt op zondag 17 januari op de Vakantiebeurs uitgereikt aan de winnaar. De winnaar zal hiervoor speciaal worden uitgenodigd. Lees ook de actievoorwaarden.

Speciale kortingsactie Vakantiebeurs!

Kortingsactie 1:Wil jij niet wachten en nu al zo’n wereldkaart aan je muur? Je krijgt nu 20% korting op twee populaire designs; de Cortenstalen en roestvrijstalen varianten. De GeoMundi wereldkaarten van Peter worden op bestelling gemaakt. Bekijk alles op www.worldhomeart.com. Laat weten dat je via Droomplekken.nl komt ;-) Like ook hun Facebookpagina. De 20% korting duurt tot eind mei 2016.

Wil jij de Wereldkaart in het echt zien op de grootste reisbeurs van Nederland? En inspiratie opdoen voor je volgende reis? Via Droomplekken.nl betaal je slechts 11 euro ipv 15,50 aan de kassa. Of bijvoorbeeld een vrijdagavondkaart voor 6 euro. Bestel je tickets met korting hier.

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!