Win twee tickets naar Zuid-Afrika met jouw Sound of South Africa

21 september 2015 Corno van den Berg -Gesponsord-

Wie ooit naar Afrika is geweest kent de heerlijke geluiden. Van de Afrikaanse bush bij het kamperen bijvoorbeeld. Of de opzwepende trommels die Afrikaanse ritmes de wereld in jagen. En nu kun je met jouw favoriete geluid twee tickets winnen naar Zuid-Afrika!

Afrika moet je voelen. In al je zintuigen. Ik werk vaak met foto's en video's, maar ben altijd onder de indruk van de Afrikaanse geluiden als ik op reis ben. Wie bijvoorbeeld op safari is geweest kent dit geluid: 'work harder, drink lager'. Het is het karakteristieke geluid van de Kaapse tortel.

South African Tourism wil graag weten wat jij voelt (en hoort) als je aan Zuid-Afrika denkt. Via hun website kun je een eigen soundtrack samen stellen met jouw favoriete geluiden. En je kunt nog er twee tickets naar Zuid-Afrika mee winnen ook. Het heet  The Sound of South Africa.

Het leuke is dat je niet naar Zuid-Afrika hoeft te zijn geweest om mee te doen. Misschien ken je het van televisie of via Youtube. Om je eigen soundtrack te kiezen hoefje slechts te kiezen uit de diverse categorieën, zoals Adventure, Relax of Wildlife met daarbij behorende beats en ritmes. De online soundtool mixt vervolgens jouw geselecteerde geluiden en maakt hier een soundtrack van.  

De wedstrijd loopt vanaf 21 september tot en met 11 oktober 2015. Op hun website kun je in een paar stappen een eigen unieke Zuid-Afrikaanse soundtrack maken. Je zelfgemaakte soundtrack kun je gemakkelijk insturen via de website. Uit alle ingezonden soundtracks wordt een gelukkige winnaar gekozen die twee tickets naar Zuid-Afrika wint. Succes met het meedoen op www.mijnzuidafrika.nl/soundofsa

Deel

Mijn reisagenda

Litouwen

Binnenkort naar:

Litouwen, april Lapland in de zomer, mei

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!