Win vliegtickets en een publicatie op Droomplekken.nl (UPDATE)

26 november 2013 Corno van den Berg

Hou jij van reizen? En maak je graag foto's? Dan is dit een bijzondere Win-Actie voor je. Droomplekken.nl en Tix.nl bieden jou de kans om met je mooiste foto tickets naar je droombestemming te winnen. En daarna mag je je foto's die je daar maakt op Droomplekken.nl publiceren. LET OP: DE REGELS ZIJN GEWIJZIGD. ZIE HIERONDER...

 

Omdat jullie veel reageren op de foto's op Droomplekken en op Facebook (waarvoor dank) is het hoog tijd dat jullie weer eens wat leuks kunnen winnen. Dus doe mee en ga op reis!

Wat kun je winnen:
- Een retourvliegticket naar een bestemming naar keuze van maximaal € 500,- via Tix.nl.
- Een publicatie op Droomplekken.nl met een selectie van de door jou gemaakte foto's en tekst over je avonturen. Ook mag je de foto’s publiceren in een artikel op het nieuwe blog van Tix.nl.

UPDATE!

De jury bepaalt….
Helaas is gebleken dat de fotoactie niet geheel eerlijk verloopt. In overleg met de maker van de app is gebleken dat er onrechtmatig stemmen zijn verkregen bij sommige foto’s. Met het doel om de uitslag te beïnvloeden. Hierdoor heb ik besloten om een jury de winnaar te laten kiezen. Ik zal zelf in de jury plaats nemen, tezamen met collega Jurriaan Teulings, die onder meer schrijft voor het blog van Tix.nl.

Hoe werkt het?
Het is een fotowedstrijd. De jury zal uiteindelijk de mooiste foto bepalen. De gelukkige wint de tickets en de publicatie op Droomplekken.nl.

Wat moet ik doen?
Je hoeft alleen maar je mooiste reisfoto up te loaden via onderstaande link. Je e-mailadres en naam is nodig om te communiceren mocht je gewonnen hebben. Je kunt ook je bestemming aan geven waar je graag naar toe wilt om nieuwe reisfoto's te maken.

Doe mee!
Je mooiste reisfoto uploaden doe je hier.

Deze actie is opgezet is samenwerking met Tix.nl. De ingezonden foto’s zullen door Droomplekken of Tix niet verder worden gebruikt. Door de grote interesse is de inlevertijd verlengd. De actie loopt tot en met 18 december 2013. Op 19 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!