Zo blij was ik gisteren met mijn Zuid-Afrika Media Award!

21 maart 2014 Corno van den Berg

Yes, hij is binnen. In de zaal met 80 man was het toch nog spannend. Toen de vraag voorbij kwam om Kaapstad en de rijke omgeving in drie dagen te verslaan vond ik het al een leuke opdracht. Met name omdat het voor het interactieve iFly van KLM was, dat ik toch wel zie als het internet 2.0. Met een oplage van miljoenen lezers. Dus toen de jury mijn naam noemde als winnaar was ik erg blij.

Dat een artikel gelezen wordt is leuk. De vele reacties van jullie op de site en Facebook maakt het helemaal leuk. En dat een onafhankelijke jury je artikel beloont met een mooie prijs is de overbekende kers op de taart. Tijdens de Zuid-Afrika Media Awards kreeg ik gisteren de prijs voor de beste online-productie. Naast deze in Zuid-Afrika met de handgemaakte prijs, kreeg ik ook nog tickets voor 1500,- euro. Oh, en als je mijn artikel nog wilt lezen, dat kan hieronder:

Cape Town: Enjoy the good life

iFly Magazine KLM, 2013
In Kaapstad ben ik inmiddels zo'n tien keer geweest. De stad bruist en biedt tal van bijzondere excursies. Maar ook de omgeving is heerlijk divers. Waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Net als adrenaline en rust.

Lees: het interactieve artikel of bekijk de Droomplek Kaapstad.

En we gaan door!

Dit soort momenten levert veel inspiratie op om nog meer moois op Droomplekken.nl en het Engelse zusje AmazingPlaces.com met jullie te delen. ;-)

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!