Zusje van Droomplekken.nl is live: AmazingPlaces.com

16 januari 2014 Corno van den Berg

Droomplekken.nl slaat haar vleugels uit naar het buitenland. Vanaf vandaag is AmazingPlaces.com live, met honderden tips van de ervaren reisjournalist Corno van den Berg. De Engelstalige website is een zusje van Droomplekken.nl. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt.

 

Tijdens mijn reizen, alsook via de mail en social media krijg ik veel vragen of Droomplekken.nl ook in het Engels kan verschijnen. En ik merk dat de Nieuwsitems op de site al veel bezoek vanuit het buitenland trekken. Om aan de behoefte te voldoen is het hoog tijd om internationaal te gaan.

Net als op Droomplekken.nl zullen op AmazingPlaces.com de mooiste plekken ter wereld verschijnen. Vanaf vandaag staan er al 22 op. De komende maanden zullen er meer en meer verschijnen.

De teksten en mijn tips worden wel iets aangepast aan het internationale publiek. Ook Mijn Reisverhalen zullen uitvoerig op de Engelse site verschijnen, waarbij een groter publiek wordt bereikt. Bij deze reisverhalen wordt uitvoerig samengewerkt met verkeersbureaus en reisorganisaties.

En mag ik jou als lezer van Droomplekken.nl vragen of jij reizigers kent die de Engelse versie zouden waarderen? Laat het hen dan weten. Ook van hen krijg ik graag feedback. Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Check hier:
De nieuwe website AmazingPlaces.com
Volg alles op de fanpage op Facebook

Deel

Mijn reisagenda

Sri Lanka

Binnenkort naar:

Sri Lanka, januari Malediven, januari

Tips voor onderweg zijn altijd welkom!