Apostle Islands - Wonderlijk landschap in zomer én winter

Doen!

De Apostle Islands zijn relatief eenvoudig te bezoeken. Hierbij enkele populaire en minder populaire excursies.

2. Wandel langs de ‘Sea Caves’

Wandelen is één van de beste manieren on dit gebied te verkennen.
NPS
De Apostle Islands National Lakeshore. De naam zegt het al. Het is een beschermd deel van Lake Michigan dat bestaat uit 21 eilanden, stranden en bossen. Het bijzondere is dat er door erosie talloze grotten zijn ontstaan in de kleurrijke rotsen. Daarnaast hebben veel rotsen een bijzonder uiterlijk gekregen door weer en wind alsook de golfslag.

De beste manier om dit gebied te verkennen is wandelend. De meest beroemde ‘hike’ is de Lakeshore Trail van ruim zes kilometer. Deze is zeer de moeite waard, maar ook best pittig. Je moet onder meer door beekjes heen waden. Ook op talloze eilanden kun je rond lopen, denk aan: Basswood Island, Outer Island, Devils Island, Raspberry Island, Manitou Island, Rocky Island, Michigan Island, Sand Island, Oak Island, South Twin Island, Otter Island en Stockton Island. Je kunt ter plekke actuele informatie op vragen bij de diverse bezoekerscentra, waaronder één in Bayfield.

Deel

Meer over deze droomplek

Apostle Islands - Wonderlijk landschap in zomer én winter

Apostle Islands - Wonderlijk landschap in zomer én winter

Ontdek de 10 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Struin door de 'Sea Caves'. Ontdek de unieke ijsgrotten in de winter. Wandel langs de bijzondere stranden en zie de vele kleuren van de rotsen.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.