Apostle Islands - Wonderlijk landschap in zomer én winter

Mijn wensenlijstje

De foto's van ijs en de sneeuw in de winter maakten me erg nieuwsgierig.

  • Apostle Islands, ik had er nog nooit van gehoord, totdat ik de foto’s in de winter zag. En dacht; dat moet ik zien. En het maakt het extra leuk, omdat deze plek bij ons in Europa relatief onbekend is. Maar daarom niet minder interessant is.

  • De ijsgrotten in de winter zijn voor mij de grootste attractie. Zeker omdat het tijdelijk is en dus altijd verandert van vorm, kleur en formaat. Maar het lopen door de grotten tussen de ijspegels, muren van ijs en over het bevroren meer moet iets magisch zijn.

  • Fotografie is mijn grote hobby en hier heb je veel uitdagingen. Maakt niet uit of je in de zomer of winter komt. In de winter is het ‘wit’ van de sneeuw en het ijs lastig, terwijl in de zomer de felle zon je parten kan spelen. Maar met mijn basiskennis (en veel probeerwerk) kom ik er altijd wel uit.

  • In de zomer is per kajak de eilanden verkennen is goeie mix van actief bezig zijn en genieten van de omgeving. En dan wil ik eigenlijk de dag afsluiten met kamperen op een afgelegen plekje. Slapen in de natuur, vroeg op staan en kijken hoe het eerste licht speelt met de kleurrijke rotsen, de bomen en het water. En dan een kop verse koffie.

Deel

Partners van Droomplekken.nl

Wil jij na het lezen van alle tips graag op reis? Daarom werk ik nu op Droomplekken.nl samen met de beste reisorganisaties. Kijk maar.


Personal Touch Travel reisadviseurs
Neem contact op met één van ruim 100 ervaren reisadviseurs. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen. En zeg maar dat je via Droomplekken.nl komt...

postcode

 

Skyscanner
Vind je ideale en goedkope vliegticket voor je volgende reis. Eenvoudig, voordelig en snel.

Meer info over partners

Deel

Droomplekken nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met de gratis nieuwsbrief.

Meer over deze droomplek

Apostle Islands - Wonderlijk landschap in zomer én winter

Apostle Islands - Wonderlijk landschap in zomer én winter

Ontdek de 10 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Struin door de 'Sea Caves'. Ontdek de unieke ijsgrotten in de winter. Wandel langs de bijzondere stranden en zie de vele kleuren van de rotsen.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.