Florida Keys - Mix van Cariben en de VS

Gaan!

Beste tijd:
Dit gebied is het gehele jaar te bezoeken. In de zomer kan het hier erg warm worden, dik boven de dertig graden. Het water is dan wel lekker warm. Maar het is ook hoogseizoen, dus drukker.

Als de beste tijd om te duiken of snorkelen wordt meestal september genoemd. Ook al is dit het begin van het 'orkaanseizoen'. Maar het water is iets warmer dan in de rest van het jaar, terwijl de meeste toeristen weer weg zijn. Een andere optie is mei als het water ook meestal rustig genoeg is om onderwater te gaan.


Let op!
Dit deel van Florida kan erg druk worden. Zeker plekken als Bahia Honda State Park, Key West en John Pennekamp Coral Reef State Park lopen in het weekend vaak vol. Probeer doordeweeks naar deze populaire plekken te gaan.


Hoe kom ik er?
De meeste toeristen rijden met een huurauto vanuit Miami naar Key West. Key West zelf heeft een luchthaven voor binnenlandse vluchten. Tot slot kun je ook met een cruiseschip aanmeren in Key West, het ligt op veel routes naar de Cariben.

Verder lezen:

Florida Keys op de kaart

Meer over deze droomplek

Florida Keys - Mix van Cariben en de VS

Florida Keys - Mix van Cariben en de VS

Ontdek de 17 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Zie de zon ondergaan in Key West. Slaap in een onderwaterhotel. Proef de een verse vismaaltijd. En bezoek het enige zeeschildpaddenziekenhuis ter wereld.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.