Hawaï - Blik in het ontstaan van de wereld

Doen!

Op Hawaï kun je honderden excursies maken. Hieronder een selectie van de beste en meest bijzondere dingen die je hier kunt doen.

21. Bekijk meteoren, sterren en planeten

Door de beperkte lichtvervuiling kun je op de eilanden goed naar sterren kijken. Een aantal keren per jaar zelfs naar meteorenregens. Je hebt op Hawaï diverse mogelijkheden. Op Hawaï-eiland kun je op de wereldberoemde Mauna Kea-vulkaan gratis speciale sterrenshows bijwonen. Dit gebied wordt door talloze internationale organisaties gebruikt om het heelal in kaart te brengen, maar ook om bijzondere astronomische fenomenen te bekijken. Die je 's avonds dus ook via een telescoop kunt bekijken. De top van Haleakala op eiland Maui biedt 's nachts een breedbeeld theater vol sterren en planeten. In het dichtbijgelegen bezoekerscentrum zijn speciale kaarten en sterrenkijkers te koop. Dit kan van mei tot en met september als de lucht warm is en het beste zicht geeft.Deel

Meer over deze droomplek

Hawaï - Blik in het ontstaan van de wereld

Hawaï - Blik in het ontstaan van de wereld

Ontdek de 31 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Snorkel met reuzenmanta's. Zie kolkende lava in zee stromen. Surf op de wereldberoemde wateren van Waikiki. En ontmoet de echte Hawaiianen.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.