Hawaï - Blik in het ontstaan van de wereld

Doen!

Op Hawaï kun je honderden excursies maken. Hieronder een selectie van de beste en meest bijzondere dingen die je hier kunt doen.

8. Ontdek het beroemde Waikiki

De Hawaiiaan Duke Kahanamoku maakte het surfen populair. Hij gaf Hawaï de status van surfmekka, met Waikiki als hoofdstad.
Corno van den Berg

Wakiki Beach is wereldberoemd. Dit is het thuisland van Duke Paoa Kahinu Mokoe Hulikohola Kahanamoku, ook wel bekend als Duke Kahanamoku. Deze Hawaiiaan zette het surfen op de kaart, niet alleen hier, maar ook in Europa en Australië. En gaf de status van surfmekka, met Waikiki als hoofdstad.

Tegenwoordig dagen pro's en wannabe's de golven nog steeds uit. Zelfs tot op centimeters van de stenen pier. Maar Waikiki is inmiddels een shopstad geworden. Waar ook winkels als Prada, Cartier en talloze andere merkwinkels hun deuren hebben geopend. Dus kun je vanaf het strand zo de laatste surfmode kopen of een hapje eten of een koel drankje pakken.Deel

Meer over deze droomplek

Hawaï - Blik in het ontstaan van de wereld

Hawaï - Blik in het ontstaan van de wereld

Ontdek de 31 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Snorkel met reuzenmanta's. Zie kolkende lava in zee stromen. Surf op de wereldberoemde wateren van Waikiki. En ontmoet de echte Hawaiianen.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.