Las Vegas - Ongelooflijke gokstad van de wereld

Gaan!

Beste tijd:
Las Vegas kan het gehele jaar worden bezocht. Het is hier het gehele jaar door druk, maar het past bij de stad. Probeer daarom ook een zaterdag in te plannen tijdens je bezoek, zodat je de volle gekte kunt zien. De goedkoopste tijd (wat hotels aangaat) is januari en februari, maar dan is het hier ook vaak fris. Ook juli en augustus vallen relatief mee. Dit heeft vooral te maken met de extreem hoge temperaturen, waardoor de Amerikanen de stad vooral mijden.


Let op!
Las Vegas is een dure stad. Bijna alles kost geld. En het is er de afgelopen jaren niet goedkoper op geworden. En denk niet dat je dat geld wel even gaat terug winnen aan de speeltafels. Speel hier vooral vanwege het sfeertje en de belevenis.

Neem hier de tijd, zodat je veel attracties en shows kunt zien. Veel toeristen komen hier een dag, maar hebben vaak geen idee wat je hier allemaal kunt zien. Bereid je dus goed voor.

Je kunt ter plekke een Las Vegas Power Pass kopen, waarmee je allerlei attracties gratis kunt bezoeken. Het lijkt goedkoop, maar niet alle attracties zitten erbij. Dus reken vooraf wel even uit of het voor jou ook voordeel heeft.


Hoe kom ik er?
Las Vegas heeft een eigen internationaal vliegveld en is vanuit Nederland eenvoudig te bereiken. Vanaf het vliegveld kun je eenvoudig met bussen het hart van de stad bereiken.


Veel toeristen doen Las Vegas aan tijdens hun rondrit door West-Amerika. Daarbij bezoeken ze niet alleen Las Vegas, maar ook Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon en meer natuurlijke fenomenen. De afstand tot bijvoorbeeld Bryce Canyon is zo’n 400 kilometer. En Las Vegas is een onwerkelijke oase tussen al dat natuurschoon.

In de stad zelf rijdt een monorail, die je snel door de stad laat reizen.

Las Vegas op de kaart

Meer over deze droomplek

Las Vegas - Ongelooflijke gokstad van de wereld

Las Vegas - Ongelooflijke gokstad van de wereld

Ontdek de 17 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Waag een gokje. Wandel over The Strip. Zeg 'ja' in een paar minuten. En zie de grootste goudklomp ter wereld.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.