Los Angeles - Filmstad van de wereld

Gaan!

Beste tijd:
Los Angeles heeft een zonnig klimaat, zowel in de zomer als de winter. Ook in de 'koudere maanden' is het er ongeveer 21 graden. De temperatuur in de zomer bedraagt gemiddeld zo'n 30 graden, ook al kan het kwik tot boven de 40 graden uitschieten. En kun je geregeld een fraaie zonsondergang zien, zowel op het strand al in de stad. In juli en augustus hebben veel Amerikanen ook vakantie en is het extra druk. Zeker in Disneyland en andere attractieparken.


Let op!
Door de grote afstanden tussen de diverse bezienswaardigheden in en om de stad is het zinvol vooraf te plannen, inclusief het hotel. De hele dag in de auto zitten doet deze stad geen recht. Een goede manier om in de stad te reizen is de metro pakken, wat ook goed kan als je bijvoorbeeld naar omliggende steden of gebieden gaat.


Los Angeles ligt in een gebied waar geregeld aardbevingen plaats vinden. Voorspellen is onmogelijk, maar het is wel zinvol om ter plekke naar het nieuws te luisteren in de auto of in het hotel. Dit in verband met waarschuwingen.

Hoe kom ik er?
Op Los Angeles wordt vanuit Nederland direct gevlogen door meerdere aanbieders.

Los Angeles op de kaart

Meer over deze droomplek

Los Angeles - Filmstad van de wereld

Los Angeles - Filmstad van de wereld

Ontdek de 16 Doentips, foto's en meer over deze Droomplek

Speel figurant in een Hollywood-film. Loop over The Walk of Fame. Vergaap je aan Beverly Hills. En doe eens gek in Disneyland.
Alles over deze droomplek
loading

Album wordt voor het eerst geladen, dit kan enkele minuten duren. Druk op ESC of backspace om terug te gaan.