Deel

0
Tweet about this url

Video's: Mooi Noorwegen

Ik ben diverse keren in Noorwegen geweest. In alle seizoenen. Een keer in je leven moet je de Lofoten hebben gezien. En de Noordkaap. En de fjorden. En het noorderlicht. En nog veel meer. Als ik je niet overtuig dan doen deze video's het wel. En je zult er geen spijt van krijgen... 

Meer over het noorderlicht:
Ontdek de beste plek om dit natuurfenomeen te zien
De beste tips voor het noorderlicht
Beste tips voor het noorderlicht ,,Of ik het noorderlicht wil zien? Natuurlijk! In Noord-Noorwegen ga ik op zoek naar dit natuurfenomeen. En veel meer."
Corno van den Berg

Noorderlicht avontuur & Hurtigruten

Complete zevendaagse reis:
Vanaf 1570.00 € p.p.

In Alta gaan we op jacht naar het noorderlicht, bezoeken het Alta-museum met tal van interessante verzamelingen en maken we een tocht per hondenslede. Ook gaan we op een sneeuwmobielsafari.

Ook bezoeken we het Sorrisniva IJshotel. Dan volgt een indrukwekkende bustocht door imposant berggebied naar de Noordkaap en een tocht per Hurtigruten naar Kirkenes!

Meer informatie over deze reis op:
Noorderlicht avontuur & Hurtigruten

  

Ontdek het zelf!
Het gebied ten noorden van de poolcirkel is een uitstekend gebied om het noorderlicht te zien. De diverse bestemmingen in het hoge Noorden hebben elk een eigen karakter, en zijn het ontdekken waard. Kom je ook?

Deze special is tot stand gekomen in samenwerking met visitnorway.com. Ga naar visitnorway.com voor meer informatie en inspiratie over noorderlichtreizen.

Meer informatie over Noord-Noorwegen op northernnorway.com.