Deel

0
Tweet about this url

Dit was de Win-Actie!

Droom jij van een baan als reisjournalist? Dan is dit iets voor jou! Corno leert jou de kneepjes van het vak tijdens een unieke reis naar de relatief onbekende regio Limousin in Frankrijk. Daar gaan we vijf dagen op ontdekkingstocht.

Update: De winnaar is bekend!

De winnaar van de unieke Win-Actie was Tomas Tiekstra. Met hem ben ik naar Frankrijk geweest. Blijf de website alsook Facebook volgen voor zijn reisverhaal en de tips die ik ga geven, maar ook voor nieuwe acties. Want door jullie positieve reacties ga ik dit vaker organiseren! 

 

Dit was de actie waar je aan mee kon doen:

Droom jij van een baan als reisjournalist?
Dan is dit iets voor jou! Reisjournalist Corno van den Berg leert jou de kneepjes van het vak tijdens een unieke vijf-daagse reis naar de relatief onbekende regio Limousin in Frankrijk. Een ontdekkingstocht voor de zintuigen. Waarbij natuurlijk de Franse keuken voorbij komt, maar ook veel actieve sporten en bijzondere slaapplaatsen. Op 25 maart kies ik de winnaar, dus hou mijn Facebook en Twitter in de gaten!

Wat kun je winnen?
De winnaar mag met reisjournalist Corno van den Berg mee op een 4-daagse reis van 19 t/m 23 mei naar de regio Limousin in Frankrijk. Die, dat zul je zien, verrassend veel te bieden heeft. Onderweg laat Corno je zien wat er bij het schrijven van een reisverhaal komt kijken. Samen met hem werk je aan je reisverhaal. Ook wordt veel aandacht besteed aan reisfotografie.

Op het programma staan onder meer:
- Slapen in een Boutique Bed and Breakfast
- Leren paragliding (en ook doen!)
- Mini canoraft langs de Vezère
- Los op de Via Ferrata Gorges de la Vezère
- Mountainbiken in de Monts d' Ambazac
- Slapen in 4-sterren Kasteel
- Bezoek aan een bierbrouwerij
en meer....

En niet onbelangrijk, je krijgt een publicatie van je reisverhaal op de populaire reissite Droomplekken.nl.

Hoe doe je mee?
Schrijf 250 woorden over één van je laatste reizen. Het maakt niet uit welke bestemming het was. Het hoeft ook geen reisverhaal te zijn, maar het moet wel een goed beeld geven van je belevenissen. Inzenden kan tot en met 24 maart.