Deel

0
Tweet about this url

Droom jij van een baan als reisjournalist?

De winnaar is bekend! Het is Maarten van der Voorde geworden. Hij gaat met mij mee naar Oman. Tesamen met Paul Römer, managing-editor van National Geographic Traveler koos ik Maarten uit de honderden inzendingen.

Jury-oordeel: ,,Tijdens zijn speurtocht naar de ijsbeer observeerde hij goed en omschreef alles inclusief bijpassende emoties. Nu moet Maarten nog leren er een goed reisverhaal van te maken, dus dat gaan we doen in Oman."

 

Dit was de unieke Win-Actie waar je aan mee kon doen:

Dan is dit iets voor jou! Ga met mij, reisjournalist Corno van den Berg, gratis mee op persreis. Dan leer ik jou de kneepjes van het vak tijdens een bijzondere 7-daagse reis naar het unieke Oman!

 

Wat kun je winnen?
Prijs 1: De Reis
De winnaar mag met me mee op een 7-daagse reis van 23 tot en met 29 augustus (onder voorbehoud) naar de regio Dhofar in het zuiden van Oman. Je zult zien: Het sultanaat Oman is meer dan zand. Denk aan een azuurblauwe zee, imposante gebergtes, tropische wadi’s en een eeuwenoude cultuur.

Het zuiden van Oman verandert jaarlijks in een groene tropische oase. Naast het prachtige landschap van Dhofar,  zul je tijdens de reis ook kennis maken met de uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking van 'het land van de 1001 nachten'. Ontdek meer op Facebook/Oman.

Prijs 2: De Publicaties
Al jaren publiceer ik mijn avonturen op mijn eigen site Droomplekken.nl. Sinds kort deel ik mijn reizen ook op National Geographic Traveler. En jij kunt een uitgebreide publicatie van je reisverhaal (inclusief foto's) op beide websites winnen! Als dat geen ideale start van je carrière als reisjournalist is.

Op het programma van onze reis staat onder meer:
- Salalah Tourism festival - Uniek jaarlijks festival
- Jebel Safari - Een duik in de Grand Canyon van Dhofar
- Shoppen op een souk - Een feest voor de zintuigen
- Olibanum - Op zoek naar de wierookboom
- Shanfari Mosq en Grand Mosq – De mooiste moskeeën van het zuiden
- En meer ...

Hoe doe je mee?
Schrijf maximaal 250 woorden over één van je laatste reizen. Het maakt niet uit welke bestemming het was. Het hoeft ook geen reisverhaal te zijn, maar het moet wel een goed beeld geven van je belevenissen. Inzenden kan tot en met 10 juli 2015. Op 15 juli kies ik samen met Paul Römer (managing editor Nat Geo Traveler) de winnaar, dus hou mijn Facebook en Twitter in de gaten!