Waarom moet ik hier heen?

Peter Bahouth bouwde de boomhut 18 jaar geleden in zijn tuin. Hij deed dat naar het idee dat hij had toen hij nog kind was. Dus speels, met onder meer touwladders tussen de diverse kamers. Inmiddels is het de meest populaire overnachting op Airbnb. En terecht.

Een boomhut, ik droom er al van sinds ik jong ben. ik heb er ook ooit een in een boom gebouwd, maar daar kon je zeker niet in overnachten. Gelukkig zijn er nu diverse keuzes op talloze plaatsen. Waaronder deze, die verreweg het meest populair is op AirBnb. Als je de foto;’is ziet begrijp je snel waarom.

Boomhut op Airbnb

Als je de foto’s ziet ben je verkocht. En mensen die er zijn geweest zeggen onder meer: ,,Het is nog mooier dan op de foto’s” en ,,Het is een droom, maar dan echt.”

Mooiste boomhut

Alle voorzieningen in de boomhut

Deze luxueuze boomhut is van alle gemakken voorzien. Hij bestaat uit drie delen, die als aparte kamer fungeren. Via hangbruggen kun je van de ene kamer naar de andere lopen.

Meest populaire boomhut

De boomhut is een idee van milieu-activist Peter Bahouth. Hij bouwde de boomhut 18 jaar geleden in zijn tuin, in eerste instantie voor zichzelf en zijn familie. Pas een paar jaar geleden kwam hij op het idee om het te verhuren via Airbnb.

Boomhut Verenigde Staten

Inmiddels kijken meer dan 300.000 mensen per maand naar deze boomhut op Airbnb. Honderdduizenden mensen hebben hem op hun ‘wishlist’ gezet. En wordt hij veel geboekt, waardoor je ver van te voren moet boeken.

Boomhut met bed, keuken en meer

Als je hier boekt krijg je een persoonlijke rondleiding. En uitleg over de bomen en het bos (met een klein riviertje) waarin de boomhut is aangelegd. Een van de kamers is gemaakt in een boom die meer dan 165 jaar oud is.

Boomhut overnachten

Bed en het ultieme veranda

Bijzonder is het bed en de bijbehorende veranda. Het bed staat op wieltjes zodat je het naar buiten kunt rollen en dus buiten kunt slapen. Of kunt ontwaken in de vroege ochtendzon.

Boomhut slapen

De boomhut staat in Buckhead, bij Atlanta, in het oosten van de Verenigde Staten. Een overnachting in deze boomhut kost iets meer dan 300 euro per nacht. En je moet minimaal 2 nachten blijven.

Meer info: https://www.airbnb.com/rooms/1415908

Corno’s reistips:

Wil jij de Verenigde Staten bezoeken? Zie hier een aantal handige tips om je bezoek te plannen.

Boomhut