Waarom moet ik hier heen?

Een camperreis door Australië kan op diverse manieren. Je hebt extreem luxe uitvoeringen, maar ook 4x4 auto's met daarop een slaapcabine, zodat je toch offroad kunt.

Australië is immens groot. En de beste manier om dit land te verkennen is per huurauto. En dan overnachten in hotels en/of campings. Niets mis mee. Maar je kunt ook met een camper op pad. Die van alle gemakken is voorzien. Dat is pas ultieme vrijheid, toch?

Je kunt gaan en staan waar je wilt en daarna kamperen waar je wilt. Want in Australië is wild kamperen niet verboden, al moet je in de nationale parken wel een vergunning hebben. Deze kun je vaak bij de ingang van het park verkrijgen. En dan slaap je tussen de wilde dieren als kangoeroes, wallabies (kleine kangoeroes) en talloze andere vreemde wezens.

Een campervan
Een campervan is een mix van een 4×4 en een camper.Corno van den Berg

Maar je hebt meer opties. Zoals een woeste 4×4 Toyota Landcruiser die tevens fungeert als camper. Ja, hij is kleiner, maar heeft wel alle voorzieningen. Zoals een tweepersoonsbed, een keukentje en meer.

Een campervan geeft je helemaal de ultieme vrijheid, want je mag offroad. Deze ervaring is erg bijzonder weet ik uit ervaring. Ik zou het zo weer doen.

Speciale wegbrengacties!
Net als in de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland kun je (in het voorseizoen) in Australië campers huren voor een zeer lage prijs. Ook is er sprake van vroegboekkorting bij camperreizen voor 2018 en 2019.

Wat is inclusief?
De aangeboden reizen zijn voor vier, drie of twee personen. Dus ideaal voor gezinnen alsook voor stellen. De prijs is inclusief camperhuur en alle benodigdheden. En, niet onbelangrijk, inclusief vliegtickets vanaf Amsterdam.

Bekijk hier alle aanbiedingen: WTC Camperreizen in Australië

Campervakantie