We kunnen een beetje op reis in eigen land. Dat is makkelijk, veilig en vaak verrassend mooi. Waarbij je de regels van het RIVM kunt navolgen en zodoende zorgeloos op vakantie kunt in eigen land. Wil jij lekker weg in een vakantiehuisje? Een vakantiepark? Of een huisje in de natuur? Er zijn mogelijkheden te over. In al onze provincies. Dus in het bos, aan het strand, op de wadden of lekker landelijk.

Ik heb hieronder diverse websites verzameld waar je eenvoudig en goed je dagje uit, weekendje weg of zelfs zomervakantie kunt boeken. Niemand weet hoe druk het gaat worden, dus misschien is het handig om nu al plannen te maken. Veel plezier in eigen land!

Corno’s reistips:

Onderstaande partijen bieden op dit moment al vakantiehuizen aan voor de komende maanden. Net als de vakantieparken dat doen. Ook kun je bij diverse campings al boeken.

Nieuw: Mijn tips voor Nederland:

Ik heb de afgelopen weken talloze artikelen geschreven over nationale parken, musea en kastelen in Nederland. Zoals het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Maar ook Hoge Veluwe Nationaal Park, de Posbank, het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, Radio Kootwijk, Amsterdam, Het Naturalis Museum, Zaanse Schans, Kinderdijk en meer.