Waarom moet ik hier heen?

Bij India verwacht je niet direct spectaculaire rooftopbars. Maar AER in het Four Seasons Hotel in Mumbai is de uitzondering die de regel bevestigd. Je hebt hier de gehele dag een bijzonder uitzicht, maar rond zonsondergang is het magisch.

Een ‘rooftopbar’ is feitelijk een bar met een fabuleus uitzicht. Zoals over een stad. In dit geval is het Mumbai (het voormalige Bombay) in India. Een drukke en rumoerige stad totdat je bij de AER komt.

De sfeer is relaxed en bijna overal heb je een intrigerend uitzicht over de stad. Ideaal voor een kop koffie in de ochtend of, het meest populaire, de zonsondergang.

Let op!

De bar is open voor iedereen, dus het kan relatief druk worden. Wees er dus op tijd bij, wat overigens geen straf is. De prijzen zijn stevig, maar de cocktails en het eten krijgen hoge waarderingen op sites als Tripadvisor, dus…

Meer informatie: http://www.fourseasons.com/lounges/aer/

Corno’s reistips:

Als je naar en door India wilt reizen, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.