Zo heel af en toe kom je unieke banen tegen. Zoals deze. Wil jij deze zomer drie maanden lang de wereld over reizen en alles vast leggen met je fotocamera? En ook wat video’s maken van al het moois je ziet? Dan is dit wat voor jou.

Ik heb een heerlijke baan. Lekker de wereld over reizen en daar reisverhalen met foto’s en video’s over maken. Ik krijg veel verzoeken of iemand niet mee kan, wat helaas niet gaat. Daarom ben ik blij dat dit soort droombanen af en toe voorbij komen. En dat ik ze kan delen. Want dit is wel een leuke job voor een wereldreiziger.

De aanbieder van deze job is Corendon. Ze bieden foto- en videografie talenten met passie voor reizen dé kans om drie maanden lang betaald op reis te gaan. Naar de bestemmingen die zij aanbieden. Denk aan Bali, maar ook Griekenland alsook Bonaire en Turkije. Op reis maak je veel content, oftewel foto’s en video’s. Deze zullen worden gedeeld op hun socialmediakanalen.

Wanneer is het?

Je reist in de maanden juni, juli en augustus naar de diverse bestemmingen. Het is een erg druk programma, maar je zult erg veel moois zien.

Dit zijn de voorwaarden: Je bent 18 jaar of ouder; je hebt (enige) ervaring met fotografie, videografie en montage; je hebt kennis van social media en je bent in het bezit van een rijbewijs.

Hoe doe ik mee?

Solliciteren kan tot 1 mei via onderstaande website. De drie meest talentvolle sollicitanten krijgen in een ‘challenge’ een extra opdracht waarna de winnaar drie maanden lang de wereld rondreist. Succes!

Doe mee: corendon.nl/droombaan