blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Ik ga op cruise met Jon Bon Jovi, ga je mee?

Een cruise met Jon Bon Jovi. Toen ik het las dacht ik; wat is dat dan? Maar de leadzanger van de rockband Bon Jovi gaat dit jaar twee keer mee met een cruise. Eentje in de Middellandse Zee en eentje in the Caribbean. Waar hij zal optreden, onder meer in de open lucht. En bij het zwembad….

Ik ga mee, ik wil wel zien hoe dit is. Dus zit ik in augustus op het schip met Jon Bon Jovi. Het is een leuk concept. Lekker varen en ondertussen luisteren naar muziek, een beetje dansen (of headbangen) en genieten van de open lucht en het uitzicht.

Jon Bon Jovi op de Caribische Cruise:

De Caribische cruise is de eerste van de twee. Hier vaar je van Miami naar de Bahama’s en weer terug.

Jon Bon Jovi op de Middellandse Zee Cruise:

Vanuit Barcelona vertrekt het schip en vaart naar Mallorca, waar je een dag blijft om vervolgens weer terug te gaan.

Het cruiseschip

Het schip is de Norwegian Pearl van Norwegian Cruise Line, met talloze restaurants en bars. Jon Bon Jovi treedt er op met zijn band Kings of Suburbia.

Logischerwijs zal hij een deel van de hits van Bon Jovi spelen. Maar ook covers van bijvoorbeeld The Rolling Stones en Roy Orbison. En meer.

Andere artiesten

Naast Jon Bon Jovi zijn er ook nog andere artiesten, waaronder de zanger van de Goo Goo Dolls, maar ook Grace Potter en Beth Thornton. Alsook de coverband Slippery When Wet, die vernoemd zijn naar het bekende album van Bon Jovi.

De prijs

In de prijs is zo’n beetje alles inclusief. Denk aan het eten en softdrinks, maar natuurlijk ook de tientallen shows aan boord. Alleen voor alcohol moet je betalen en als je in een speciaal restaurant wilt eten.

Daarnaast is er speciale hoek waar je alle memorabilia van Jon Bon Jovi kunt zien, zoals kleding, maar ook gitaren en meer. Daarnaast zijn er discussies en… handtekeningensessies met Jon Bon Jovi. Ik ga in ieder geval mee, jij ook?

Bekijk de beelden van de cruise:

Meer informatie: Runawaytoparadise.com