Nederland is prachtig. Dat heb ik de afgelopen tijd steeds meer gemerkt. En jullie ook. Honderden mensen hebben inmiddels foto’s en tips geplaatst op mijn nieuwe Facebookpagina: https://www.facebook.com/zomooiisnederland/

Ik krijg daar veel tips van lezers. En ik wil deze meer en meer gaan delen via mijn site Droomplekken.nl. Daarom begin ik iets nieuws. Met jouw hulp!

Denk bijvoorbeeld aan:

Ik ga op Droomplekken.nl talloze pagina’s maken over ons heerlijke land. Met dus tips van jou en andere reizigers. Alle ideeën zijn welkom. Samen komen we tot de beste tips.

  • Provincies, maar ook regio’s als de Betuwe, Achterhoek, Waddeneilanden en Zuid-Limburg
  • Natuurgebieden, kastelen en andere historische gebouwen
  • UNESCO-Werelderfgoed, musea enz
  • Dorpen en steden
  • Pittoreske riviertjes en andere mooie plekken
  • Een bijzondere excursie die je graag wilt delen

Deze pagina’s zullen de komende maanden worden gevuld, met elke week meer en meer tips. Van mijzelf, maar ook van talloze reizigers. En kaartjes, zodat je kunt zien waar het is. En daarvoor vraag ik je om hulp. Wil jij je kennis delen met de lezers van een van de leukste en grootste reiswebsites van Nederland?

Je kunt de tips tot nu toe allemaal vinden onder mijn pagina over Nederland. Zit jouw plek er niet tussen, laat het me dan weten!

Geef jouw tips door over Nederland

Heb jij een favoriete plek in Nederland? Deel deze dan met de redactie van Droomplekken.nl. Vergeet niet de locatie te vermelden. Alsook waarom het zo’n bijzondere plek is. Het liefst krijg ik zoveel mogelijk informatie zodat ik die met andere lezers kan delen.

Met het insturen van je bijdrage maak je het mogelijk voor Droomplekken.nl om de informatie en foto’s te plaatsen op de site van Droomplekken.nl. Natuurlijk zet ik jouw naam bij je foto. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Deel jouw tip:

Heb je eigen foto's van deze plek?
Jouw gegevens: