Ik krijg veel vragen over mijn Bucket List. En ik zie veel reacties van mensen op Facebook met ‘op mijn Bucket List’. Daarom kun je vanaf vandaag op Droomplekken.nl je eigen Bucket List samen stellen. En je kunt een ultieme Bucket List reis winnen….

Iedereen heeft hem in zijn hoofd; zijn eigen Bucket List. Met daarop die dingen die je nog echt wilt zien of beleven op reis. Vanaf nu kun je eigen Bucket List samenstellen uit meer dan 1.000 tips van ervaren reizigers. Kijk alvast op www.droomplekken.nl. De komende tijd zullen er nog honderden tips volgen.

Als ik iemand vraag naar hun Bucket List dan moeten mensen even nadenken. Maar dan hoor je: Het noorderlicht zien. Berggorilla’s ontmoeten. Een road trip door Australië. De zon zien opkomen bij Machu Picchu. Shoppen in New York. Deze tips kun je vanaf vandaag simpel op jouw Bucket List zetten op Droomplekken.nl.

Bij veel van mijn reisverhalen en foto’s krijg ik van lezers de leuke reactie: ‘Voor mijn Bucket List’. Maar dan moet diegene het zelf onthouden. Toen dacht ik; dat kan handiger. Als ik ze nou de mogelijkheid geef het op hun Bucket List te laten zetten. Waarop je dingen kunt toevoegen, maar ook kunt afvinken als je er bent geweest.

Hieronder zie je hoe de nieuwe functionaliteit werkt. Je kunt eenvoudig Bucket List items aan je lijst toevoegen door op het hartje te klikken. Als je ergens al bent geweest; klik dan op het vinkje.

De nieuwe functionaliteit gaat eerst live in een bèta-versie. De komende weken zal de gehele site worden vervangen. Een heel nieuw jasje voor Droomplekken.nl, met nog meer tips voor je Bucket List.

Overigens kun je op elk Bucket List item door klikken naar een pagina met meer info. Ook hier kun je het Bucket List item op je lijstje zetten. Inmiddels zijn er al meer dan 1.000 pagina’s.

Win een Ultieme Bucket List Reis!
Iedereen die deze week zijn Bucket List aanmaakt op de site van Droomplekken.nl maakt kans op een heuse Bucket List reis! Daarover morgen meer…

Heb jij tips of opmerkingen? Geef ze dan door via een emailtje op bucketlist@droomplekken.nl

Wil je alvast kijken? Kijk dan op www.droomplekken.nl