Waarom moet ik hier heen?

Maak kennis met Elephant Hills in Thailand. Een drijvend tentenkamp in de jungle van Azië. Hier gaan luxe en eco goed samen. Je slaapt hier op het water, middenin de jungle. Welkom in het Rainforest Camp.

Elephant Hills in Thailand is een unieke plaats om te blijven slapen. Er is geen wifi, maar wel veel natuur. Je wordt wakker met de geluiden van het regenwoud in Azië. Terwijl vogels over vliegen en je mogelijk een aap spot. Of meerdere.

Elephant hills prijs

Dit eco-resort ligt aan het Cheow Larn Lake, een oase van rust in het groen. Ik ben er geweest en was verrast over de vele dierengeluiden die ik hoorde vanuit mijn tent. Zowel overdag als in de nacht. En wat vreemde geluiden in het water. Vissen? Alsook geritsel wat toch wel een beetje spannend is. Maar de tent was goed afgesloten, dus er kon niets gebeuren.

Elephant hills overnachten

In de vroege ochtend hoorde ik apen brullen, dat was heerlijk wakker worden. Overdag maakte ik een wandeling door het regenwoud, waarbij ik talloze vogels zag. Dit is nog natuur in Azië zoals het ooit was. Dit ‘tented camp’ is perfect voor een moment van rust.

Elephant hills thailand

Oh, en de olifanten in het kamp zijn opgekocht van houthandelaren. Ze worden niet gebruikt voor ritjes, maar krijgen dagelijks een modderbad. Waar de dieren echt van lijken te genieten. En jij kunt daarbij helpen. Al kun je ook gewoon relaxen.

Meer informatie: www.elephanthills.com

Corno’s reistips:

Als je op vakantie wilt naar Thailand, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd reizen te regelen.