Waarom moet ik hier heen?

In Kruger National Park in Zuid-Afrika ligt een wel heel bijzondere accommodatie. In de Lion Sands Game Reserve kun je in de wilde Afrikaanse natuur slapen. Let wel, in de open lucht. Tussen de wilde dieren. Goedkoop is het niet, uniek wel.

Een houten boomhut midden in een privé safaripark. Maak kennis met Lion Sands Chalkley Tree House in het beroemde Lion Sands Game Reserve in Zuid-Afrika. Het is bijzonder en vooral duur. Maar daar krijg je wel echt iets bijzonders voor terug. Wat je nooit meer zult vergeten.

Wie op safari gaat is meestal erg onder de indruk van de wilde dieren. En bij de echte safaribeleving hoort overnachten in een lodge. Liefst midden in de Afrikaanse bush waar luxe en natuur samen komen. Deze unieke slaapplek ligt naast het beroemde Kruger National Park. En er zijn geen hekken, waardoor je hier ook opvallend veel wilde dieren kunt zien.

Sterker nog, veel dieren zijn hier aan toeristen gewend, waardoor je ze vaak ziet. dit geldt in dit natuurgebied vooral voor het luipaard. Wat toch de moeilijkste van de Big Five van Afrika is.

Corno’s reistips:

Je reis naar en door Zuid-Afrika kun je zelf regelen of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.

Een nacht in het Lion Sands Game Reserve is niet goedkoop. Reken op ruim 500 euro per persoon per nacht. Maar dan heb je wel wat, toch? Zoals ook twee safari’s en alle maaltijden.

Meer informatie: www.sabi-sands.com/lion-sands-tinga-lodge.html