FAQ - Meestgestelde Vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Heb jij een vraag die er niet tussen staat?
Stel je vraag via [email protected].

Over Droomplekken.nl

Wie zit er achter Droomplekken.nl?

Na de School voor de Journalistiek in Utrecht wilde ik, Corno van den Berg, de wereld verkennen. Het begon in 1994 met een reis van vijf maanden door de Verenigde Staten, Mexico en Canada. Ik had ter plekke een auto gekocht en ben simpelweg gaan rijden. Sindsdien wilde ik reisjournalist worden. Inmiddels oefen ik mijn beroep al meer dan 20 jaar uit en heb ik sinds 2009 mijn eigen reiswebsite Droomplekken.nl. In 2015 heb ik de Engelstalige AmazingPlaces.com opgericht.

Mijn Bucket List Tip staat niet op de site. Waar kan ik dit doorgeven?

Nieuwe Bucket List Tips zijn altijd welkom! Je kunt ze doorgeven via [email protected].

Er staat onjuiste of verouderde informatie op de website. Waar kan ik dit doorgeven?

Wij streven er naar dat de gegevens en inhoud op de website zo accuraat en actueel mogelijk is. Helaas kunnen we niet garanderen dat de inhoud en gegevens op de website volledig, juist en voortdurend actueel zijn. Eventuele onjuistheden kun je doorgeven via [email protected].

Mijn profiel

Ik wil mijn e-mail adres wijzigen. Hoe kan ik dit doen?

Het is niet mogelijk het e-mail adres waarmee je je hebt aangemeld te veranderen. Alle accounts hebben een uniek ID en dit is bij Droomplekken.nl gekoppeld aan het e-mail adres. Er kan met jouw e-mail adres maar 1 account worden aangemaakt. Doordat het e-mail adres het unieke ID is, is het niet mogelijk deze te wijzigen door er een ander e-mail adres aan te koppelen. Wil je jouw account koppelen aan een nieuw e-mail adres, kun je je opnieuw registreren met dit nieuwe e-mail adres. Indien gewenst kun je jouw eerste account verwijderen.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen. Hoe kan ik dit doen?

Op jouw profiel pagina staat een knop ‘bewerk profiel’. Als je hierop klikt kun je verschillende profiel gegevens wijzigen, waaronder je wachtwoord.

Wat gebeurt er met mijn (persoonlijke) gegevens?

De door jou opgegeven gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database. Wij delen gegevens nooit met derden. In onze Privacy Verklaring kun je lezen hoe we om gaan met het verwerken van alle gegevens.

Worden mijn (persoonlijke) gegevens aan derde partijen verstrekt?

Nee. Wij verstrekken geen e-mail adressen of andere persoonsgegevens aan derde partijen. Je kunt in onze Privacy Verklaring lezen hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Als je inlogt op je eigen account, kun je via de knop je eigen account verwijderen. Alle gegevens worden daarmee onherroepelijk uit onze database verwijderd. Wij kunnen daarna deze gegevens niet meer voor je terughalen.

Reisaanbod

Kan ik een reis bij jullie boeken?

Op Droomplekken.nl vind je reisaanbod naar verschillende bestemmingen. Dit reisaanbod komt van verschillende reisaanbieders waarmee wij samenwerken. De daadwerkelijke boeking van een reis doe je bij desbetreffende reisaanbieder. Droomplekken.nl toont alleen de informatie over de reis en stuurt je vervolgens naar de reisaanbieder door.