Wil jij ook een groot reizigerspubliek bereiken?

Droomplekken.nl biedt verschillende mogelijkheden om samen te werken

Waarom zou je met mij samenwerken?

Neem contact op

Bekroonde website

Corno van den Berg is oprichter van Droomplekken.nl waarmee hij diverse prijzen heeft gewonnen. Waaronder de prijs Grootste reisblog van NL, maar ook internationale prijzen voor reisverhalen over Kroatië, Zuid-Afrika en Malta bijvoorbeeld. Lees hier meer over Corno.

Groot bereik

Droomplekken.nl is een van de grootste reiswebsites in Nederland. Maandelijks komen er ruim 350.000 unieke bezoekers, 150.000 fans op Facebook en 25.000 volgers op Instagram.

Onafhankelijk

Droomplekken.nl is onafhankelijk. Reisjournalist Corno heeft meer dan 25 jaar ervaring in het maken van content. 

Droomplekken.nl werkt samen met

Hier ook als partner staan? Meld je aan

Wist je dat?

Samenwerken op talloze manieren kan?

Een samenwerking met Droomplekken.nl kan op verschillende manieren. Denk aan content marketing campagnes waarbij Corno op reis gaat en hierover publiceert in verschillende vormen. En deze deelt op de diverse sociale media kanalen. Afhankelijk van je doelstellingen en budget, maken wij graag een voorstel op maat. Contact ons via [email protected].

Er ook een Engelse versie is: AmazingPlaces.com?

Naast de Nederlandse versie is Corno volop bezig met de Engelse versie: AmazingPlaces.com. Ook hier zijn mogelijkheden om samen te werken op meerdere vlakken.

Corno naast reisverhalen ook foto's en video's maakt?

Corno van den Berg werkt al ruim 25 jaar als reisjournalist. Eerst voor kranten en tijdschriften en nu al 10 jaar voor Droomplekken.nl. Daarnaast reist hij ook geregeld voor National Geographic Traveler. Corno verzorgt zowel de teksten, maar ook de foto’s en video’s (waaronder met een drone).