blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland

Extreem divers land vol natuur

Nieuw-Zeeland; een land dat eigenlijk wel op je Bucket List moet. Het is divers, ruig en heeft talloze bijzondere bewoners. Een rondreis door Nieuw-Zeeland is lekker buiten zijn en je vergapen aan zo’n beetje alles wat je ziet.

Als je Nieuw-Zeeland bezoekt lijkt het alsof je in de trilogie van The Lord of the Rings meespeelt. Zo voelen deze twee eilanden. Overdreven? Wie er is geweest weet wel beter. Een rondreis over het Noorder- en Zuidereiland zal je verbazen.


De diversiteit van Nieuw-Zeeland

Weleens oog in oog met een wandelende kiwi gestaan? Het kan op Stewart Island. De meest gekke sporten uitproberen, het liefst drie per dag? Ook dat is mogelijk, in het maffe Queenstown.

Of wegdromen in een eindeloos landschap van fjorden, bergen, watervallen en water? Fiordland Nationaal Park, de naam zegt genoeg. Of Tongariro. Terwijl je hier ook gletsjers hebt. En talloze dieren die alleen hier voorkomen. Het zijn slechts enkele voorbeelden, want een vakantie naar Nieuw-Zeeland biedt meer. Veel meer.

Maar het beste kun je gewoon in een huurauto of camper stappen en het land zelf ontdekken. Of de twee eilanden eigenlijk. Zodat je niets mist en heerlijk vrij bent. 

Alle 18 Bucket List Tips voor Nieuw-Zeeland