Oman: De 5 Mooiste Bezienswaardigheden - Droomplekken.nl

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Oman

Opvallend diverse land met woestijnen, bergen en stranden

Het land Oman is meer dan zand. Wat te denken van een azuurblauwe zee, groene tropische oases, uitgestrekte gebergtes en een eeuwenoude cultuur? Dit is een bijzondere bestemming in het Midden-Oosten. En totaal anders dan de rest.

Het is een land vol mysterie en relatief onbekend. De eerste associatie is zand, een hele woestijn vol. Maar dan heb je het mis. Denk aan bergen, wadi's en zelfs fjorden. Ik heb de mooiste bezienswaardigheden verzameld. En ook enkele excursies en tours gedaan toen ik in Oman was.

Alle 2 Bucket List Tips voor Oman

Fjorden van Musandam

Fjorden van Musandam
De fjorden van Musandam liggen in Oman. Ze zijn bijzonder omdat de bergen vlak aan de kust liggen. En sommigen zijn meer dan 2.000 meter hoog. Met kraakhelder water, dolfijnen en bijna geen begroeiing. Waardoor de fjorden van Musandam uniek zijn in het Midden-Oosten. Wat ook geldt voor de rest van de wereld. Ontdek de beste tips voor jouw bezoek aan Musandam. Ik ging hier kijken en was zeer onder de indruk. Musandam heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Daarnaast deed ik ook enkele excursies die ik niet snel zal vergeten.
Lees verder

Copyright 2021 Droomplekken.nl / Corno van den Berg. Alle rechten voorbehouden.