Kissama National Park

Angola's beste nationaal park

Kissama National Park is het mooiste nationaal park van Angola. Het heeft zwaar te lijden gehad van de burgeroorlog, maar het krijgt langzaam weer zijn glorie terug. Door allerlei initiatieven van natuurbeschermers kun je hier weer op safari. dit zijn de beste tips voor en bezoek aan Kissama National Park.

Dit natuurgebied wordt ook wel Quiçama National Park genoemd. Het is het vlaggenschip van het land in Afrika. Mede daarom doen veel reizigers dit natuurgebied aan. Meestal maken ze meerdere safari's, zodat ze veel van de dieren kunnen spotten. De gidsen kennen het gebied en de wilde dieren goed, waardoor jij opvallend veel kunt zien.

Welke dieren kan ik zien in Kissama National Park?

Op safari kun je opvallend veel dieren zien in het wild. Er worden diverse soorten excursies aangeboden. Waaronder een safari waarbij je op zoek kunt naar de talloze wilde dieren. Zo kun je hier giraffes zien, maar ook olifanten, zebra's, Afrikaanse buffel, waterbok, gnoe en veel meer.

Wie Kissama National Park dit park bezoekt, ziet (en hoort over) veel over de burgeroorlog. Tijdens deze oorlog hebben  de dieren in dit park het zwaar te verduren gehad. Door allerlei initiatieven krijgt dit park weer zijn glans terug. En kun je alweer talloze dieren in het wild zien. Je bezoek helpt, want met jouw geld kan het park zich verder ontwikkelen.