blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Kroatië

Land dat veel meer is dan zon, zee en strand

Kroatië wordt steeds populairder. In eerste instantie waren het de zonaanbidders. De vele stranden van Kroatië zijn heerlijk om te vertoeven en om te relaxen.

Al snel volgden de liefhebbers van geschiedenis. Inmiddels hebben ook de wandelaars, fijnproevers van de Mediterrane keuken en natuurliefhebbers het land ontdekt. En iedereen die van zo'n beetje alles houdt en graag nieuwe landen bezoekt. 

Zij houden van de bijzondere mix van het Mediterrane klimaat, de rijke geschiedenis en het lekkere eten. Er is genoeg te ontdekken in Kroatië. Het land heeft talloze attracties en een grote diversiteit.

De diversiteit van Kroatië

Daarnaast heeft Kroatië beroemde nationale parken als Plitvice en Krka. Het biedt nog veel meer minder bekende natuurgebieden.

Waarvan ik er veel heb bezocht op mijn reizen door Kroatië. Daarnaast heb ik veel excursies gedaan. Sommige waren enkele uren, andere meerdere dagen. Sommige tours waren met gids, andere juist niet. Het is een heerlijke manier van reizen. Zelf ontdekken of juist bij het handje worden genomen. Aan jou de keus.

Alle 15 Bucket List Tips voor Kroatië